Gott nytt år!

Som start på det nya året har jag startat denna blog där jag tänkte skriva om mina tankar kring olika företag, mina egna investeringar och investeringsfilosofin som jag själv tror på. Först tänkte jag dock berätta lite om mig själv.

Jag är en kille född 86 som växt upp i Stockholm och bor sedan två och ett halvt år i Lund. De senaste två åren har jag fått upp ögonen för aktier. I början läste jag allt jag kunde få tag i, från trading till värdeinvestering. Det som för mig verkade mest logiskt och det som jag de senaste två åren har varit väldigt intresserad av är värdeinvestering. Det hela bygger på att leta efter starka företag med duktiga ledningar som säljs till ett bra pris. Jag investerar långsiktigt i de få företagen som passar mina kriterier och håller dem så länge jag tror att företagets riktiga värde överstiger eller är ungefär samma som aktiemarknadens värdering av företaget (om inte andra mycket bättre alternativ finns vid tillfället).

Jag har fått ihop en del slantar de senaste sex åren som jag tänker förvalta efter denna filosofi och jag lägger mycket tid på att utvecklas och att bli bättre på att värdera företag och göra bra beslut. Förhoppningsvis kanske ni som är intresserade lära er något här och jag hoppas att få lära mig av er.

Gott nytt år på er alla, jag hoppas 2010 blir ett fantastiskt år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.