Activision Blizzards produkt för 2010

Starcraft 2

Som ni ser har jag ett innehåll av Activision Blizzard aktier i min depå. För er som inte har koll på dem är det ett dator/tv-spelsbolag som står bakom bland annat World of Warcraft, Guitar Hero och en massa andra stora titlar.

Under året 2009 släppte de Call of Duty: Modern Warfare 2 som blev en jättehitt och tog första plats på årets mest sålda spel. Activision Blizzards stora release för 2010 är det gamla strategispelet Starcraft som nu kommer som en tvåa, dvs Starcraft 2. Jag har innan påpekat min otroligt stora tillit till Blizzard och deras utveckling av produkter eftersom de arbetar otroligt hårt för att ge sina gamers det dem vill ha.

Under senaste året så har jag pratat med en del Starcraft spelare om Starcraft 2 och de har inte varit jätteladdade inför tvåan. Mycket av detta beror på att de redan tycker Starcraft är ett perfekt spel och att en förändring endast skulle förstöra. Självklart var jag inte för oroad för detta eftersom jag räknat med att Blizzard skulle ta stor hänsyn till detta under utvecklingen av tvåan.

Hur som helst har nu betaversionen av Starcraft 2 släppts till vissa spelare. Häftigt nog kan man även betta på eSport nu. eSport betting har en riktigt bra . Betan säljs dessutom mellan personer på ebay för ca 200-300usd på ebay vilket är ganska sjukt (speciellt för en beta som borde hålla på i max ett halvår) när hela färdiga spelet förmodligen kommer kosta runt 60-80usd när de släpps. Det jag ville komma till är att Blizzard verkar ha gjort ett utmärkt jobb som vanligt och tagit stor hänsyn till sina kunder. Spelet är mycket likt det första samtidigt som de gjort lite grafikförbättringar, ombalanserat lite och lite nyheter har kommit. Trots allt detta har de fortfarande lyckats behålla samma gamla känsla och de gamla rutinerade Starcraftarna jag pratat med har bara haft fina saker att säga. Så förmodligen blir det ytterligare en succé på Blizzards långa meritlista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.