Downtime

Som ni kanske har märkt har sidan legat nere ett tag igen, men det spelar mindre roll för postningsfrekvensen eftersom jag befinner mig utomland för tillfället. Således blir det förmodligen inga poster från mig de närmsta dryga två veckorna, om jag inte mot förmodan får tid över och blir lite uttråkad. Därefter trillar det in lite intressanta rapporter, så då återkommer jag.

4 thoughts on “Downtime

 1. Varför är sidan nere så ofta? Skitsegt när man inte kommer in på forumet på flera veckor.

 2. Jag beklagar att det har varit så. Hemsidan ligger på min egen webserver och nu gick den tyvärr ner under en period då jag har varit bortrest (på grund av en ordentlig storm här i Lund). Detta är anledningen att den inte kom online igen snabbare. Så länge jag är hemma ska det dock inte vara några längre perioder av downtime.

  Mvh Värdeinvesteraren

 3. Känns knepigt att ställa krav på en sida som är helt gratis och som bygger på kunniga personers välvilja i princip..

  Men ändå, skulle ju vara grymt om det kunde ordnas så det inte går ner i framtiden!

  Kanske skulle ni kunna tjäna pengar på sidan i framtiden genom lite reklam eller liknande. Jag tycker det borde kunna vara genomförbart så länge ni bibehåller den höga kvalité (enligt min mening) som ni har. För övrigt tror jag det finnas många som skulle finna denna blog intressant men kanske inte ens känner till att den finns. De hittar väl hit tids nog antar jag.

  Emil

 4. Ang. Homemaid

  “http://www.dn.se/ekonomi/fler-valjer-att-utnyttja-hushallsnara-tjanster”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.