Back on track

Tjenare bloggosfären!

Det finns säkert de som har noterat mitt frånfälle från bloggandet under det senaste året. Anledningarna till detta är lika få som dåliga, men min förhoppning är att jag skall hitta mer motivation att skriva nu i lite (o)roligare börstider. Mitt intresse till börsen är direkt korrelerat till mina möjligheter att hitta fina, rimligt värderade bolag. I dagsläget finns det en hel del sådana företag!

Det finns även en hel del att skriva om det som sker i vår omvärld för tillfället. Statsfinansiella bekymmer är numera en realitet som även nått Europa, och det i stor omfattning. Som vanligt kommer jag inte ha någonting av direkt prognosvärde att säga beträffande dessa makroekonomiska skeenden, men likväl kommer jag önska att ta upp orimligheten i att leva över sina tillgångar – oavsett om du är bostadsköpare eller stat.

Jag hoppas att några av er kommer att ha ett intresse av att läsa och interagera här på bloggen. I veckan utlovas min första publicerade aktieanalys på länge – vilket är ett av mina två senaste aktieköp!

Väl mött,

David

8 thoughts on “Back on track

  1. Härligt!
    Jag är en av de som brukade läsa din gamla blogg så detta besked glädjer mig!

  2. Pingback: Aktiefokus : Grahams defensiva investeringsfilosofi och Buffetts vallgravar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.