Ändringar på Värdeinvesteraren

Som vissa av er kanske har märkt har jag ändrat om bloggen lite grann och sopat ut det som kändes gammalt och utdaterat.

Bland annat har jag uppdaterat vår blogglista och ändrat designen på sidan. Jag blir inte riktigt klok på hur jag ska justera så att like-knappen uppe i högra hörnet ska passa in grafiskt, men den verkar gå utmärkt att använda sig av. Om du gillar sidan men inte facebookgillar den än får du givetvis gärna trycka där. Då kommer också nya poster att ploppa upp i er facebookfeed, vilket är smidigt för den som inte använder sig av rss-läsare.

Jag hoppas att förändringarna inte ställer till med alltför mycket ångest och förvirring. Om något inte fungerar som det ska är det bara att ropa till.

Väl mött.

2 thoughts on “Ändringar på Värdeinvesteraren

  1. Tyckte i och för sig att förra var helt okej men den här känns ju rejält mycket “fräschare”. Nu ligger jag med min air och den har ju låg upplösning men om jag ska klaga på något så kan jag tycka att det är lite väl mycket “luft” mellan olika rutor/fönster/text o.s.v., det får effekten att jag upplever det lite oöversiktligt. Har man högre upplösning än 1366*768, vilket 95% av alla vanliga datorer antagligen har, så upplevs det antagligen inte som ett bekymmer. Har inte kollat på andra datorn.

  2. Är det jag som har vant mig eller är texten minskad? Oavsett vad så ser det bättre ut nu. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.